JAPONLARIN BEYAZ VE PÜRÜZSÜZ CİLT SIRRI “ALPHA-ARBUTİN”

JAPONLARIN BEYAZ VE PÜRÜZSÜZ CİLT SIRRI “ALPHA-ARBUTİN”

CİLDİNİZİ BEYAZLATMAK İÇİN EN DOĞAL ÇÖZÜM 
JAPONLARIN BEYAZ VE PÜRÜZSÜZ CİLT SIRRI - "ALPHA-ARBUTİN”

Alpha-Arbutin Japon Bilim Adamlarının keşfidir. Japonlar cilt lekeleri için %60 etkili bir madde olan alpha-arbutini keşfetti. Japonların beyaz ten tercihi, beyaz ve pürüzsüz cildi sosyal statü simgesi olarak görmeleri ve bu uğurda yaptıkları buluşlarla dünya kozmetik sektörüne yön veren Japonlar, üniversitelerinde cilt beyazlatma ve pürüzsüz cilt görünümü üzerine bir araştırma yaptılar. Araştırma dahilinde birçok bitkiyi inceleyen bilim adamları, sonuç olarak "bitkisel alpha-arbutin”in cilt lekeleri ve beyazlatma üzerinde %60’a varan oranlarda etkili olduğunu saptadı.

%1,2 ve 3 oranlarında cilt bakım ürünlerde kullanıldığı taktirde cilt beyazlığı klinik çalışmalarla ispatlanmıştır.

ALPHA-ARBUTİN NEDİR?

Alpha-Arbutin cilt pigmentasyonunu aydınlatmayı amaçlayan doğal içeriklerle hazırlanmak istenen cilt bakım ürünlerinde kullanılan bitkisel bir maddedir. Alpha-Arbutin; bitkilerde bulunan glikoz moleküllerinden meydana gelen doğal bir bileşik olan glikozit türüdür.  Esas olarak "yabanmersini” bitkisinden ekstrakte edilir. Tirozinaz enzimini inhibe ederek melanin oluşumunu engeller. Alpha-Arbutin bu nedenle cilt rengini açan bir ajan olarak kullanılır.
Bitkisel Alpha-Arbutin, doğal bitkilerden elde edilir. Bitkisel leke giderici olarak da tanımlanan bitkisel Alpha-arbutin, biyolojik teknoloji ile kozmetikte ciltte renk açma özelliği en etkin maddedir. Avrupa ve Kuzey Amerika'da geleneksel bir ilaç olarak yüzyıllardır kullanılmaktadır. Bitkisel Alfa-Arbutin, kozmetikte ciltte renk açmada, cilt pigment yapısını düzenlemede, cilt rengini açmada en etkin maddedir. Cildin daha canlı ve pürüzsüz bir cilt tonu alması konusunda en iyi bileşenlerden biridir. Bu nedenle, tüm ten ve cilt tipleri için güzel bir cilt elde etmek için tavsiye edilir.

Alpha-Arbutin’in Cilde Faydaları Nelerdir?

- Cildin aydınlatılması ve parlatılmasında iyi sonuçlar verir.
- Düzenli kullanımda cilt beyazlamasını sağlar.
- Cildi tonunu eşitleyen özel bir formüldür.
- Cildi temiz ve parlak hale getirir.
- Ciltte güneş hasarı endişesi olan ciltlerde işe yarar.
- Tüm cilt tiplerinde doğal görünümlü, genç bir ışıltı sağlar.      
- Erken yaşlanma belirtilerini, akne işaretlerini ve daha fazla foto-hasarı gözle görülür şekilde azaltır.
- Cildi pürüzsüzleştirir.

ALPHA-ARBUTİN’İN YAN ETKİLERİ VAR MI?

Alfa Arbutin, doğal, bitkisel bir hammaddedir bundan dolayı hiçbir yan etkisi yoktur. Birçok cilt beyazlatıcı içeriğinde ucuz olması için aktif bileşen olarak toksik cıva kullanılır. Bu tür beyazlatıcı ham maddeler cilde ciddi zarar verebilir.
Alpha-Arbutin çok zor ve uzun bir üretim süreci gerektirir bu nedenle çok pahalı bir maddedir. Alpha Arbutin'in üretimi ve maliyeti pahalıdır ve sadece dünya standartlarında ürün hazırlayan markalar tercih eder.

ALPHA-ARBUTİN SONUÇLARI NE ZAMAN GÖRÜLÜR?

İlk kullanımdan itibaren etkisi gözle görülür ve pigmentasyonun derinliğine bağlı olarak uzun süreli ve düzenli kullanımda 6-8 ayda aydınlatma ve renk açılması kalıcı hale gelir. Bu süreç hücre yenilenme hızına bağlı olarak değişiklik gösterebilmektedir.

Etiketler: beyazlatici krem,
Mart 26, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR